Seminari de lectures: La teoria de camps de Bourdieu des de la perifèria

El grup de recerca Global Literary Studies Research Lab (GlobaLS) i el projecte de recerca ERC StG “Social Networks of the Past. Mapping Hispanic and Lusophone Literary Modernity, 1898-1959” (Grant agreement no. 803860) celebrarà un seminari de lectures sobre camp literari i autonomia en relació a les literatures més petites o menys traduïdes titulat La… Seguir leyendo Seminari de lectures: La teoria de camps de Bourdieu des de la perifèria

Qui compta? Representacions de gènere al cinema i la seva circulació, by Mar Binimelis Adell

Organized by the ERC StG project Social Networks of the Past: Mapping Hispanic and Lusophone Literary Modernity (1898-1959) (Grant agreement No 803860), led by Diana Roig Sanz (IN3 – Arts and Humanities Department, Universitat Oberta de Catalunya). Texts under discussion: •          Mar Binimelis. “Perspectivas teóricas en torno a la representación de las mujeres en el… Seguir leyendo Qui compta? Representacions de gènere al cinema i la seva circulació, by Mar Binimelis Adell

ARGOT – The Anarchist Transatlantic Literary Reader, a càrrec de Lucía Campanella (Universitat de la República, Uruguai)

Campanella presentarà la seva investigació amb l’objectiu de preparar una proposta per un contracte postdoctoral Marie Skłodowska-Curie a GlobaLS. > Contacta amb la Cristina Sánchez (csanchezsanchez3@uoc.edu), responsable de comunicació de GlobaLS, per a més informació En el marc de l’estada de recerca a GlobaLS de la Lucía Campanella (Universitat de la República, Uruguai), el proper… Seguir leyendo ARGOT – The Anarchist Transatlantic Literary Reader, a càrrec de Lucía Campanella (Universitat de la República, Uruguai)

Revistes, traducció i multilingüisme, a càrrec d’Itzea Goikolea (SOAS University of London)

El proper 20 d’abril tindrà lloc el seminari Revistes, traducció i multilingüisme a càrrec d’Itzea Goikolea, investigadora del Centre for Cultural, Literary and Postcolonial Studies del SOAS – University of London, experta en estudis del Marroc colonial i la història de l’esclavitud subsahariana. Aquesta activitat està organitzada en el marc del projecte europeu ERC StG… Seguir leyendo Revistes, traducció i multilingüisme, a càrrec d’Itzea Goikolea (SOAS University of London)

The Transnational Perspective Through a Case Study, a càrrec de Christophe Charle (Universitat de París 1 – Panthéon-Sorbonne)

Christophe Charle, professor emèrit  d’història contemporània de la Universitat de París 1 – Panthéon-Sorbonne i expert en història social i cultural comparada, impartirà un seminari internacional sobre la perspectiva transnacional a través d’un estudi de cas de la història de les universitats. Aquesta activitat tindrà lloc el proper 16 de febrer a les 10.30h, i… Seguir leyendo The Transnational Perspective Through a Case Study, a càrrec de Christophe Charle (Universitat de París 1 – Panthéon-Sorbonne)

Seminari conjunt entre els projectes “European Cinema Audiences” (Oxford Brookes University) i l’ERC StG project “Social Networks of the Past”

Els membres del projecte European Cinema Audiences, coordinat per la Universitat d’Oxford Brookes,i els del projecte de GlobaLS ERC StG – Social Networks of the Past: Mapping Hispanic and Lusophone Literary Modernity, 1898-1959 (Grant agreement nº 803860)es reuniran el proper 15 de febrer d’11h a 13h (CET) en un seminari virtual. En aquest seminari es… Seguir leyendo Seminari conjunt entre els projectes “European Cinema Audiences” (Oxford Brookes University) i l’ERC StG project “Social Networks of the Past”

Regionalismos y transferencias culturales en la Europa del siglo XX, by Xosé Manoel Núñez Seixas (Universidad de Santiago de Compostela)

Organized by the ERC StG project Social Networks of the Past: Mapping Hispanic and Lusophone Literary Modernity (1898-1959) (Grant agreement No 803860), led by Diana Roig-Sanz (IN3 – Arts and Humanities Department, Universitat Oberta de Catalunya). Texts under discussion: Núñez Seixas, Xosé M. & Eric Storm. “Introduction”. Regionalism and Modern Europe. Identity Construction and Movements… Seguir leyendo Regionalismos y transferencias culturales en la Europa del siglo XX, by Xosé Manoel Núñez Seixas (Universidad de Santiago de Compostela)